Deugdenyoga Docentenopleiding

Yoga Alliance erkende opleiding - 200 hrs bestaande uit een basis jaar 170 hrs en een advanced 30 hrs.

Opleiding

De Deugdenyoga Docentenopleiding wordt gegeven door Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness in Amsterdam. Het is een 1-jarige opleiding waarbij je vanuit deugden – zielskwaliteiten – yogalessen leert geven aan volwassen. Door in iedere les of yogasessie bewust stil te staan bij één specifieke eigenschap − zoals moed, vreugde of begrip − ervaren deelnemers de yogaoefeningen veel intenser. Bovendien wordt men zich bewust van alle innerlijke schatten – meer dan 100 deugden – die je in allerlei situaties in je leven kunt inzetten. Dankzij Deugdenyoga halen mensen het beste uit zichzelf en anderen! De opleiding docent Deugdenyoga is de eerste (en enige) officiële korte beroepsopleiding Deugdenyoga in Nederland. Deugdenyoga slaat enorm aan: alle klassen zitten vol. Er is voor Docenten Deugdenyoga werk aan de winkel!

Meer info over het lesprogramma

Lestijden en informatie: Start nieuwe groepen oktober 2022

Locatie: Dolfijn Wellness, Jollenpad 6 te Amsterdam.

Info/aanmelden: www.dolfijnwellness.nl | info@dolfijnwellness.nl of info@deugdenyoga.nl | 06 53 48 52 52.

Het volgen van de 2-daagse Deugden Workshop is een vereiste voor deze opleiding. Elk voorjaar wordt tevens een versnelde docentenopleiding (14 dagen intensief) gegeven.

Je hebt een maand voorwerk en drie weken na de opleiding examen.

Save

Save

Save

Erkende opleiding door Yoga Alliance Professionals (YAP)

Dolfijn Wellness biedt de eerste officiële beroepsopleiding Docent Deugdenyoga. Deze opleiding bestaat uit een basis jaar van 20 lesdagen, je ontvangt dan een certificaat met 170 hrs, het tweede jaar bestaat uit 4 lesdagen, je leert bij beide vanuit de deugden yogalessen te geven aan volwassenen. Deugdenyoga is een enorme verrijking voor de yogapraktijk. Na het basisjaar ben je in staat om les te geven.  Na het afronden van het totale traject, ( 200 hrs) ontvang je een branche erkend diploma waarmee je je kunt registreren bij Yoga Alliance Professionals (YAP) voor de internationale erkenning als RYT-200 Yoga docent.

De opleidingen van Dolfijnwellness staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dolfijn Wellness is aangesloten bij Samenwerkende Yogadocenten Nederland. Alle docenten die opgeleid zijn door Patty Jongemaets bij Dolfijnwellness kun je herkennen aan het onderstaande logo.

Yoga Allicance Professionals

Patty Jongemaets, de Deugdenyoga en Kinderyoga docentenopleidingen zijn geacrediteerd bij de Yoga Allicance Professionals (YAP).

Dit is een internationale organisatie die garant staat voor de hoge kwaliteit van yogadocenten en teacher trainingen. Op hun eigen website kan je er meer over lezen: www.yogaalliance.co.uk