Yoga-vakanties in Casa La Suerte – Spanje

Wij, Lilian en Jacques Kranenburg zijn na een jaar of vier voorbereiden, zoeken, voelen, bouwen, planten, eind 2013 neergestreken op onze droomplek.

We hebben in dit prachtige ongerepte natuurgebied ons paradijsje gecreëerd. Toen wij dit beschermde gebied bezochten wisten we dat dit de plek was waar we onze liefde voor Yoga en de natuur met zoveel mogelijk mensen wilden delen.

Onze Casa staat op een stuk bosgrond van 21.000 m2, en heeft bijna 360 graden rondom een wijds uitzicht van kilometers. De Casa beschikt over een riant zwembad. Naast de gemeenschappelijk ruimte, hebben wij vier sfeervolle tweepersoons slaapkamers elk met een eigen badkamer. Handdoeken, badlakens en badjassen zijn in de kamers aanwezig.(gedeeltelijk met aparte éénpersoonsbedden) Eén van deze slaapkamers maakt deel uit van een gastenverblijf dat ook apart te huur is. Dit zelfstandige appartement bestaat uit een woonkamer met radio/tv,een volledig ingerichte keuken, slaapkamer,badkamer en een eigen terras.

Op de locatie is Wi-Fi is aanwezig, maar wellicht een goede oefening om een weekje niet op je telefoon of tablet te kijken? Kortom geniet van alle mogelijkheden die er zijn!, Het is er, jij bent er, jouw keuze.

Programma
Lilian geeft hoofdzakelijk Hatha Yoga in combinatie met oefeningen uit andere vormen van yoga. Ze was al jaren bezig met Yoga en de achterliggende filosofie. Lilian was dan ook erg enthousiast toen ze kennis maakte met ‘de Deugden’ en de deugdenkaarten van Linda Paverov.

Deugden zijn zielskwaliteiten en er zijn er meer dan honderd. Om er een paar te noemen:

  • Mededogen
  • Moed
  • Vertrouwen

De hele Yoga filosofie zit vol met deze deugden, maar misschien niet altijd even makkelijk beschreven. Op de deugdenkaarten (waar we ook mee werken) staan ze in begrijpelijke taal waardoor de Yoga-filosofie toegankelijker wordt.

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en worden in het Nederlands gegeven.

De prijs voor deze week is € 795.00 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoons kamer en badkamer. (De groep bestaat uit minimaal 2 personen en maximaal 8 personen.)

Deze prijs is inclusief:

  • alle Yoga en meditatie lessen
  • alle maaltijden en bijbehorende drankjes
  • onbeperkt water, thee en koffie
  • gebruik van al onze faciliteiten

Diverse yoga-weken van april tot oktober
Locatie: Lorca/Murcia, Spanje
Info/aanmelden: www.casalasuerte.nl | info@casalasuerte.nl | 00 31 (0)6 53 41 11 40